:

АГРА и "Винария" тръгва от 24 февруари в Пловдив

АГРА и

Отново ще се проведе специализираната изложба "БиоАгра" 

25-то издание на Международната селскостопанска изложба АГРА, която се организира от Международен панаир Пловдив, под егидата на Министерството на земеделието и храните, ще се проведе от 24 до 28 февруари 2016 г., съобщиха днес от ведомството на Десислава Танева. Партньор ще е Селскостопанска академия – София. 

Браншовете в земеделието, които вече са заявили участие, са - семена, посадъчен материал и препарати за растителна защита, технологично оборудване за растениевъдството - машини, съоръжения, помпи, горива, животновъдство - живи животни, технологично оборудване за животновъдството вкл. лабораторни прибори и апаратура, фуражи. А също така и услуги и информация вкл. специализиран софтуер, издателска, търговска и др. дейности, научна дейност и образование.

Предвижда се в рамките на АГРА  отново да се проведе Петата специализирана изложба за биологично растениевъдство и животновъдство „БиоАгра”. А също и  Трето издание на специализираното изложение за пчеларство „АПИ БЪЛГАРИЯ“.

Предвид успешният старт през 2015 година по същото време в Международен панаир Пловдив ще има Международна изложба за винарство и лозарство ВИНАРИЯ. Международна изложба за храни и напитки, опаковки, машини и технологии ФУДТЕХ. Наред с тях ще се проведе Международна изложба за оборудване на хотели, ресторанти, и търговски обекти ХОРЕКА ПЛОВДИВ. Изложба на висококачествени италиански храни и вина ВКУСОВЕ ОТ ИТАЛИЯ.

12:35ч. 28.10.2015г.

Вие може да оставите първия коментар.