:

БАБХ харчи близо 24 000 лева без ДДС за публичност

БАБХ харчи близо 24 000 лева без ДДС за публичност

Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ) ще похарчи 23 916,66 лева без ДДС за четири конференции, два банера, 60 плаката, 400 брошури на български и 400 на английски, плюс 20 публикации в медии. Харчовете са разделени на две позиции, става ясно от обявление за обществена поръчка на БАБХ.

Сумата съответства на изработването на приблизително от 2 до 5 новинарски интернет сайта, в зависимост от тяхното задание и сложност, коментираха пред AgroLife специалисти от SEO бранша. Брошурите пък не струват повече от левче.

Поръчките са обявени в две позиции: 1.„Извършване на дейности по информация и публичност и организиране на публични мероприятия по проект „Изграждане на националните електронни регистри за храни от животински произход, храни от неживотински произход и на предприятията за странични животински продукти. Внедряване на нови електронни административни услуги, свързани с използването на разработените регистри”. 2. „Извършване на дейности по информация и публичност по проект „Изграждане на националния електронен регистър на обектите за обществено хранене и търговия на дребно с храни. Внедряване на нови електронни административни услуги, свързани с използването на разработения регистър“.

08:14ч. 29.10.2015г.

Вие може да оставите първия коментар.