:

Данъчните в Пловдив продават 14 тона круши  

Данъчните в Пловдив продават 14 тона круши   

По това време на годината може да купите и конфискувани дърва за огрев, понякога в комплект с каруца.

Наддаването за крушите ще започне от 11 200 лв. за цялото количество, съобщават от Националната агенция за приходите (НАП). 

Стоката има сертификат от агенцията за безопасност на храните. Участието е срещу депозит от 2240 лв. Пластмасовите касетки не са включени в продажбата.

Огледи могат да се правят от 16 до 20 октомври, а търгът ще се проведе на 23 октомври в Пловдив.

След вече проведените търгове на диаманти и рубини, този месец НАП Пловдив подготвя продажба на 5,2 кг естествени перли, съобщи Радио Пловдив.

 Кандидатите ще избират между различни по форма и цвят перли, някои в насипно състояние, а други нанизани. Конфискувани са след осуетен опит за контрабанден внос. Средствата от изкупуването ще бъдат допълнителен приход за бюджета.

Освен тях през следващия месец НАП Пловдив ще предложи за продан половин килограм злато във вид на бижута, 2 кг сребро и 10 кг смарагди.

По това време на годината традиционно сред най-популярните неща, които може да купите от данъчните, са дървата за огрев. В комплект с каруца може да ги купите от Харманли. За малко над 3 кубика дърва и две каруци началната цена е 182 лв., а търгът ще се проведе на 23 октомври.

 

22:11ч. 15.10.2015г.

Вие може да оставите първия коментар.