Голямата награда е лек автомобил:

Започва лотария с касови бележки

Започва лотария с касови бележки

Националната агенция за приходите (НАП) и Министерството на финансите (МФ) стартират лотария с касови бележки, в която ще могат да участват всички български граждани над 14 години. Играта ще продължи до Коледа догодина, като се очаква чрез нея да бъдат събрани 19 млн. лева ДДС. Ще бъдат раздадени 65 награди, от които най-голямата е лек автомобил.

В лотарията може да участва всеки, който предварително се регистрира онлайн на адрес kasovbon.bg. След създаването на профил участникът може да регистрира неограничен брой касови бонове. Без значение са тяхната стойност, дали са за стоки или услуги, както и каква е минималната или максималната единична цена, която е платена. С един касов бон не може да се участва повече от веднъж.

След няколко седмици касовите бележки ще могат да се регистрират и чрез кол центъра на НАП. Наградите са седмични и месечни, обясни говорителят на приходната агенция Росен Бъчваров. "Всяка седмица след 20 декември НАП ще изтегля победител в национален телевизионен ефир. Първата награда ще я дадем на 20 декември, смартфон, месечни награди, и телевизор, който ще се тегли като награда всеки месец", обясни още той.

Бележките или техните сканирани копия трябва да се пазят до края на играта. НАП ще провери касовите бележки на всеки спечелил, както и търговеца, който ги е издал.

280 000 лева ще вложат в кампанията приходната агенция и финансовото министерство. 

17:07ч. 16.11.2015г.

Вие може да оставите първия коментар.