:

Златен медал за почвообработващо оборудване

Златен медал за почвообработващо оборудване

Kultistrip получи златен медал IMMA (Международни награди за производители на машини) на събитието Cereals за зърнени култури тази седмица във Великобритания!

 Заемайки първо място в категирията за почвообработващо оборудване, Kultistrip си спечели признанието на съдиите заради своя иновативен механизъм за управление на почвата strip-till, който предлага изключително гъвкава система за земеделските производители, които искат да намалят употребата на гориво и да се погрижат за почвата. Питър Редман, председател на съдийската комисия, заяви: “Купувачите на машини винаги търсят подобрения в производителността и намаляване на разходите.

 В допълнение, те са насърчавани да постигат устойчиво управление на почвите, да контролират замърсяването и да поддържат биологичното разнообразие. Целта на IMMA  е да им покаже онези машини които могат да направят разлика в някоя или във всички тези области, и които също демонстрират иновации, за да посрещнат предизвикателствата на променящата се околна среда”.

 Категориите на IMMA включваха почвообработващо оборудване, машини за жътва, трактори и пръскачки. След дълго обмисляне, съдиите от Институцията на земеделските инженери, университета Харпър Адамс (Harper Adams University), Националния институт за селскостопанска ботаника NIAB и фермерски седмичник (Farmers Weekly) избраха четиримата победители и четирима подгласници за 2015 г.

 Наградите IMMA (Международни награди на производители на машини) са проведени за първи път от организатора на събитието Cereals, Haymarket Exhibitions, през 2014 г. и се присъждат на компании, произвели изключително иновативни, ефективни и стойностни машини  и които са продадени във Великобритания.

 

виж още »14:10:12

21:12ч. 16.06.2015г.

Вие може да оставите първия коментар.