Световно признание:

Препоръчват българската шкембе чорба

Препоръчват българската шкембе чорба

Рецептата за българската чорба се разпространява като един от най-добрите лекове срещу махмурлук.

Шкембе чорбата в България е класика. Тя е вечна и непреходна родна светиня. И, подобно на всичко останало в страната ни, не оставя никой безразличен – или я харесваш, или не.

Оказва се обаче, че родната кулинарна гордост се класира в световните редици за най-добри средства против махмурлук. Поне според сайта lordsofthedrinks.com.

Нещо повече, редакторите му не само, че са сред отявлените почитатели на тази знаменита гозба, но дори са успели да намерят рецептата й, и да я публикуват.

Подробните инструкции за това как да си направите едно добро, люто ударно шкембе на английски език може да видите ТУК, а ето какво гласи текстът към него.

„Знаем, че всяка страна си има своите средства за борба с махмурлука. Ние обаче попаднахме на едно от тях, което определено заслужава внимание. Изключително ефективно, лесно за приготвяне, определено го препоръчваме.

Не е зле да имате едно такова под ръка, защото запиването в България, а и като цяло на Балканите може да е много болезнено за хора, които нямат тренинг. Особено, ако сте пробвали българските мастика и ракия“

Източник - сайтът на български novini.london

12:34ч. 25.12.2015г.

Вие може да оставите първия коментар.