В отговор на акциза:

Пускат нови цигари Victory за 4,50 лв.

Пускат нови цигари Victory за 4,50 лв.

С по-ниско съдържание на никотин, катран и въглероден оксид.

Нови цигари "Victory" Code Blue и "Victory" Code Red с цена от 4,50 лв. ще излязат на пазара, съобщава "Стандарт". Те ще бъдат с дължина 99 мм и в овална кутия.

Новото синьо "Victory" ще бъде с по-малко съдържание на никотин - само 0,4 мг в една цигара. При положение, че старото синьо "Victory" в овална кутия с дължина 104 мм има 0,7 мг никотин и се продава за 4,80 лв.

В новото "Victory" съдържанието на катран и въглероден оксид също е по-малко - по 4 мг в една цигара. Новите "Victory" Code Red са по-силни - имат по 0,7 мг никотин в една цигара.

Вече са регистрирани и няколко разновидности на нови цигари Eva Slims - Blue, Menthol, Coral и Ivory. Те ще се продават за 4,50 лв. в кутии твърд пакет тип "плочка" от 100 мм.

След като парламентът реши да повиши акциза за цигарите от началото на 2016 г., се очаква да има разместване на пазара. Цените на различните марки цигари ще се увеличат с 10-30 ст.

Но на пазара може да се пуснат и нови марки, така че да се отговори на търсенето от страна на потребителите, които са свикнали да дават определена сума за кутия цигари.

22:21ч. 08.12.2015г.

Вие може да оставите първия коментар.