Кредитиране:

Райфайзен с нов финансов продукт за земеделски производители

Райфайзен с нов финансов продукт за земеделски производители

Специализиран агрокредит за земеделски производители ще предлага Райфайзен Лизинг България по време на предстоящото международното селскостопанско изложение БАТА АГРО 2016, което ще се проведе между 30 август и 3 септември в Стара Загора, съобщи финансовата институция.

Той е предназначен за юридически лица, еднолични търговци, кооперации, регистрирани като земеделски производители през програмния период 2015–2020 г. Агрокредитът се предлага в лева и евро, като обезпечението е получаваната субсидия по европрограмите. Срокът му е между 12 и 60 месеца и не се дължи такса за предсрочно погасяване със средства от субсидията.

Райфайзен Лизинг ще предлага и пълна гама от лизингови продукти, които може да се изплащат на равни месечни вноски или по погасителен план, съобразен със сезонния характер на селскостопанските дейности. До края на септември 2016 г. ще се предлагат промоционални условия, които включват атрактивна лихва, минимално самоучастие и сезонен погасителен план. Райфайзен Лизинг предлага финансиране за цялата гама селскостопанска техника, включително и прикачен инвентар.

 

10:50ч. 10.08.2016г.

Вие може да оставите първия коментар.