:

Стартира прием по националната пчеларска програма

Стартира прием по националната пчеларска програма

Кандидатства се до 6 ноември тази година

От днес, 26 октомври започва прием на заявления за подпомагане по мерките от Националната програма по пчеларство 2014-2016 г., съобщиха от фонд "Земеделие". Приемът ще продължи до 6 ноември, като финансовата помощ за подпомагане за периода е в размера на бюджета на всяка от мерките от Програмата.

    По мярка А „Техническа помощ за пчелари и сдружения на пчелари” и по мярка Д „Сътрудничество със специализирани органи за осъществяването на практика на приложните изследователски програми в областта на пчеларството и пчелните продукти” документи ще се приемат в Централно управление на ДФ „Земеделие“.

    По мярка Б „Борба срещу вароатозата”, мярка В „Мерки за подкрепа на извършването на физико-химичен анализ на пчелен мед” и мярка Г „Мерки за подкрепа на подновяването на пчелните кошери в Европейския съюз” заявленията се подават в областните дирекции на Фонда. Образец на заявление за подпомагане по Националната програма по пчеларство и всички документи, касаещи приема, могат да бъдат намерени на сайта на ДФ „Земеделие“.

10:35ч. 26.10.2015г.

Вие може да оставите първия коментар.