:

Хранителна верига създаде лак за нокти с вкус на пържено пиле

Хранителна верига създаде лак за нокти с вкус на пържено пиле

Ако го оближете, не се страхувайте от натравяне. Той се яде!

KFC са на път да ви удивят с новото си творение, съобщава profit.bg. Те създадоха два годни за консумация лака за нокти. Съставът им се състои само от натурални съставки и се базира на любимите рецепти на клиентите на веригата за хранене - Original и Hot & Spicy.

Идеята за лакове, които могат да се ядат, са дело на рекламната агенция Ogilvy & Mather Asia и KFC Хонг Конг. Те съдържат 11 тайни подправки и билки.

Креативният директор на агенцията Джон Коау казва, че са искали кампанията им да бъде интригуваща и забавна, за да се повиши удовлетворението, което брандът носи.

Рецептата за лаковете е уникална. Създадена е специално. Затова говори и вкусът на пържено пиле. Същевременно лакът изсъхва нормално и дори блести, подобно на обикновен лак. Коау твърди, че клиентите могат да го използват отново и отново, без никакво притеснение.

Ако го оближете, не се страхувайте от натравяне. Той се яде!

Лакът бе пуснат в продажба през миналата седмица. За целта за създадени специални шишенца и кутии, а следващата стъпка е да бъде пуснато музикално видео онлайн, чиято цел е да бъде избран най-добрият вкус. Той ще бъде пуснат в масова продажба.

14:46ч. 15.05.2016г.

Вие може да оставите първия коментар.