:

"Чудовищни очи" - предястието на Хелоуин

Днес е Хелоуин - най-страшния от всички празници. Освен маскирането, в този ден се набляга и на консумацията на сладки кексчета, с формата на страховити фигури, както и много бонбони. Международната компания foodpanda, подбра едни от най-консумираните лакомства.

1. Тиква - определено тиквата е символът на страховития празник. По света може да видите множество хора, които да обикалят с тикви - фенер. За да бъдете по-оригинални, издълбайте една тиква и я напълнете с лакомства като подканите вашите гости да бръкнат в нея и да видят какъв сладък късмет ще им се падне.

2. Пуканки - карамелизираните пуканки заемат почетното второ място. Нашето предложение е да ги нанижете на конци и украсите къщата с тях.

3. Пунш - питието е важна част от вашето парти. За да изненадате своите гости, направете зелен или кърваво червен пунш, с вкус на лайм или ягода.

4. Бисквити - през последните години се наложи традицията да се подготвят печени бисквити в кръгли форми и украсени по страховит начин с много черен шоколад и украса.

5. Чудовищни очи - това е чудесно хелоуин предястия, което представлява крема сирене и мюсли, оформени на топка, със забучена зелена маслина по средата.

В този ден, се избягва консумацията на месо и поради тази причина се набляга на голямо разнообразие от вегетариански храни и сладки. Направете страховити формички от тесто - змия, тарантула, прилеп и изненадайте вашите гости с доза креативност, не само с костюма, но и на трапезата. Любопитен факт: Страховете ни са вградени в ДНК-то и се предават от поколение на поколение като механизъм на оцеляване. Днес, превъзмогнете вашите страхове и се опитайте да изплашите по-голям брой хора.

09:41ч. 31.10.2015г.

Вие може да оставите първия коментар.