:

6 и 7 ноември - ІІІ Балкански фестивал на ракията в София

6 и 7 ноември - ІІІ Балкански фестивал на ракията в София

В цената на билета 10 лв. е включена дегустация на всички щандове.

На 6 ноември, в НДК – зала 6, от 12:00 часа ще отвори врати третият Балкански фестивал на ракията.

По време на фестивала ще бъдат представени ракии от родните производители, както и традиционни, високоалкохолни напитки от Турция, Гърция, Македония и Сърбия.

В рамките на фестивала, посетителите ще имат възможност да дегустират над 250 вида дестилати. Освен пълна гама продукти, производителите ще изложат и най-новите и специални отлежали ракии.

За първи път по някои от щандовете ще можете да видите и опитате наградени ракии и медалисти от престижни световни конкурси.

Българските фирми са: ВИ “Едоардо Миро¬лио”, “Винпром Карнобат”, Винпром “Пещера “ ВИ “Карабунар”, “Вини” - Сливен, “Черноморско злато” , “Винпром Свищов”, “Винекс Преслав”,’Врачанска теменуга”, Дестилерия “Исперих’.

Ще присъстват и традиционните напитки на съседните държави от Гърция, Турция, Македония и Сърбия – представени от “Ла Вита България”, “Геслин”, “Металотехника”, “Винарна Алекс”, “Селеста трейдинг” и др.

Посетителите ще имат възможност да закупят напитките на цени на производител директно от изложението на специален промо магазин – изграден специално за изложението с подкрепата на Меик 98 ООД.

Хранителна зона ще бъде организирана с подкрепата на верига ресторанти Рубаят. Програмата на фестивала включва още мастер класове и лекции.

Конкурс „Продукт на потребителя”, организиран с Асоциацията „Активни потребители”, ще оцени любимата напитка на посетителите.

Цена на билета с включена дегустация на всички щандове -10 лв.

Работното време на Фестивала  от 12.00 до 20.00 часа.

 

21:55ч. 04.11.2015г.

Вие може да оставите първия коментар.